Rul tærtedejen ud på det medfølgende bagepapir og beklæd en smurt tærteform med dejen. Varm olivenolien og en klat smør på en pande.
2.
Tilsæt forårsløg/porre, balsamico og sukker, og svits det cirka 1 minut. Sæt panden til side. Serrano skinken skæres i tern. Læg Serrano skinken på tærtedejen, og fordel forårsløg/porre ovenpå. Smøreost, mælk og æg piskes sammen og hældes over fyldet.
3.
Pensl kanten af tærtedejen med æg.
4.
Tærten bages i en forvarmet ovn i ca. 20 min. ved 180°C (varmluft 160°C).
Ingrediensliste
1pinchSR Food Tærtedej
1galSR Food Serrano skinke fra Espuña
Olivenolie og smør
3sticksforårsløg eller 1 porre
½tspbalsamico eddike
1tbspfint sukker
200gsmøreost naturel
1fl ozmælk
4qtsæg
1qtæg, pisket med lidt koldt vand til pensling
Fremgangsmåde
1.
Rul tærtedejen ud på det medfølgende bagepapir og beklæd en smurt tærteform med dejen. Varm olivenolien og en klat smør på en pande.
2.
Tilsæt forårsløg/porre, balsamico og sukker, og svits det cirka 1 minut. Sæt panden til side. Serrano skinken skæres i tern. Læg Serrano skinken på tærtedejen, og fordel forårsløg/porre ovenpå. Smøreost, mælk og æg piskes sammen og hældes over fyldet.
3.
Pensl kanten af tærtedejen med æg.
4.
Tærten bages i en forvarmet ovn i ca. 20 min. ved 180°C (varmluft 160°C).