srfood-logo-cropped

Tærte Espuña Serranoskinke & forårsløg

Sværhedsgrad

5/5

Antal Personer

Prep Tid

Madlavningstid

4
20
20

Tærte Espuña Serranoskinke & forårsløg

Sværhedsgrad

5/5

Antal Personer

4

Prep Tid

20

Madlavningstid

20

Ingrediensliste

  • 1 pinch SR Food Tærtedej
  •  1 gal SR Food Serrano skinke fra Espuña
  •  Olivenolie og smør
  •  3 sticks forårsløg eller 1 porre
  •  ½ tsp balsamico eddike
  •  1 tbsp fint sukker
  •  200 g smøreost naturel
  •  1 fl oz mælk
  •  4 qts æg
  •  1 qt æg, pisket med lidt koldt vand til pensling

Fremgangsmåde

1.

Rul tærtedejen ud på det medfølgende bagepapir og beklæd en smurt tærteform med dejen. Varm olivenolien og en klat smør på en pande.

2.

Tilsæt forårsløg/porre, balsamico og sukker, og svits det cirka 1 minut. Sæt panden til side. Serrano skinken skæres i tern. Læg Serrano skinken på tærtedejen, og fordel forårsløg/porre ovenpå. Smøreost, mælk og æg piskes sammen og hældes over fyldet.

3.

Pensl kanten af tærtedejen med æg.

4.

Tærten bages i en forvarmet ovn i ca. 20 min. ved 180°C (varmluft 160°C).

Ingrediensliste

  • 1 pinch SR Food Tærtedej
  •  1 gal SR Food Serrano skinke fra Espuña
  •  Olivenolie og smør
  •  3 sticks forårsløg eller 1 porre
  •  ½ tsp balsamico eddike
  •  1 tbsp fint sukker
  •  200 g smøreost naturel
  •  1 fl oz mælk
  •  4 qts æg
  •  1 qt æg, pisket med lidt koldt vand til pensling

Fremgangsmåde

1.

Rul tærtedejen ud på det medfølgende bagepapir og beklæd en smurt tærteform med dejen. Varm olivenolien og en klat smør på en pande.

2.

Tilsæt forårsløg/porre, balsamico og sukker, og svits det cirka 1 minut. Sæt panden til side. Serrano skinken skæres i tern. Læg Serrano skinken på tærtedejen, og fordel forårsløg/porre ovenpå. Smøreost, mælk og æg piskes sammen og hældes over fyldet.

3.

Pensl kanten af tærtedejen med æg.

4.

Tærten bages i en forvarmet ovn i ca. 20 min. ved 180°C (varmluft 160°C).