srfood-logo-cropped

Om Scandinavian Food & Beverages

SR Food A/S blev grundlagt i 2003 med fokus på at tilbyde forbrugerne et bredt udvalg af spændende udenlandske fødevarer indenfor segmenterne charcuterie og ferske deje

Hvem er SR Food Egentlig?

SR Food A/S blev grundlagt i 2003 med ønsket om at tilbyde forbrugerne et bredt udvalg af spændende og smagfulde udenlandske fødevarer inden for kategorierne charcuteri og ferske deje. 

Vi lytter hele tiden til markedet og undersøger, hvad det er, forbrugerne er på udkig efter. Derfor udvælger vi nøje vores fødevarer, så vi kan tilføje kvalitetsprodukter til det nordiske marked, der passer til enhver husholdning, og som dækker forbrugernes behov. Og så er alle vores produkter naturligvis til fornuftige priser. 

Hos SR Food finder du i dag et bredt udvalg af velsmagende fødevarer inden for kategorierne: Charcuteri og specialiteter, mejeri, frisk pasta og convenience og færdigretter. En del af vores sortiment finder du i de fleste detailforretninger, og vi er præsenteret i Danmark, Norge, Sverige og på Island.

Hvad kan SR Food som andre ikke kan?

Hos SR Food er det vigtigt for os, at have en høj grad af fødevaresikkerhed. Derfor møder vi de internationale standarder IFS, HACCP, BRC og så er vi også økologi-certificeret. 

Når du handler med os, kan vi også garantere kvalitetsprodukter til fornuftige priser. Og det kan vi, fordi vi importerer varerne direkte fra vores leverandører. Derfor undgår vi udgifter til lagerstyring og driftomkostninger, og det betyder altså, at du får dine produkter billigere. Dertil er vi også meget fleksible, hvilket betyder, at ingen margin er for stor eller lille. Du kan derfor bestille det antal produkter, du lige står og mangler, og så leverer vi dem til dig.

Når du handler med os, så er du også garanteret, at alle varerne er leveret fra europæiske lande, som er eksperter i at producere de specifikke produkter. Derfor får du altid produkter af højeste kvalitet, når du handler med SR Food.